Ετήσιο Συνέδριο Enterprise Europe Network 2024

Ενισχυμένη η παρουσία της Ελλάδας στο φετινό συνέδριο του Enterprise Europe Network, που διεξάγεται στις 6-8 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Βουδαπέστης.
24/10/2024

Η φετινή διοργάνωση, με τίτλο «Ενίσχυση του δυναμικού των ευρωπαϊκών μικρομεσαίων επιχειρήσεων», θα υποδεχθεί τα μέλη και τους συνεργάτες του Δικτύου για τρεις ημέρες γεμάτες εξειδικευμένη γνώση και συνεργασία.

Κύριες θεματικές ενότητες

Η διάσκεψη θα επικεντρωθεί σε τέσσερα βασικά θέματα:

- Ποιότητα & Επίδραση: Ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών για τη βελτίωση των δεξιοτήτων των ΜΜΕ, την οικοδόμηση ισχυρών περιφερειακών δικτύων και την ενίσχυση της συνεργασίας

- Καινοτομία & Νεοφυείς επιχειρήσεις: Υποστήριξη των ΜΜΕ με δημόσιες συμβάσεις, διαχείριση της πνευματικής ιδιοκτησίας και ανάπτυξη σε κλίμακα

- Βιομηχανική Μετάβαση: Βοήθεια προς τις ΜΜΕ για την αντιμετώπιση της βιωσιμότητας, την υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης και την ενίσχυση της ανθεκτικότητάς τους

- Ενιαία Αγορά & Πέραν αυτής: Καθοδήγηση των ΜΜΕ στην ενιαία αγορά της ΕΕ και υποστήριξη της παγκόσμιας ανάπτυξης

Βασικοί ομιλητές, όπως η Katalin Bihari, Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών και Εμπορίου της Ουγγαρίας, ο Jakub Boratynski, Διευθυντής Δικτύων και Διακυβέρνησης στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και ΜΜΕ, και ο Jean-David Malo, Διευθυντής της EISMEA, θα μοιραστούν τις απόψεις τους.

Θα ακουστούν επίσης ιστορίες επιτυχίας από ουγγρικές ΜΜΕ ενώ διαδραστικά εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.

Οι σύμβουλοι του Δικτύου από την Ελλάδα θα έχουν αισθητή παρουσία με ομιλίες και συμμετοχή σε πάνελ συζήτησης. 

Ευκαιρίες δικτύωσης

Η εκδήλωση προσφέρει πολλές ευκαιρίες δικτύωσης και επίσημο δείπνο. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να εμπλακούν σε διμερείς συναντήσεις για να μοιραστούν ιδέες και να δημιουργήσουν ισχυρές συνεργασίες.

Μείνετε ενημερωμένοι

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις ακολουθώντας τους λογαριασμούς του ΕΕΝ στο X, στο Facebook και στο LinkedIn, και πάρτε μέρος στη συζήτηση με το #EEN2024. Φροντίστε να παρακολουθήσετε τις εναρκτήριες και καταληκτικές συνεδρίες, οι οποίες θα μεταδοθούν ζωντανά στο κεντρικό κανάλι του Δικτύου στο YouTube. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

 

 

Τελευταία νέα