Ulysses Podcast - Επεισόδιο 3: Χριστιάνα Βαρδάκου

Έστησε τον αργαλειό της στην Αθήνα αφού πρώτα έμαθε παραδοσιακές τεχνικές από τους λαούς της Ασίας. Θέλει να διδάξει αυτά που έμαθε και όσα κατακτά στη συνέχεια.
05/07/2024

Το podcast του Enterprise Europe Network Hellas Οδυσσέας - Ulysses έφτασε στο τρίτο του επεισόδιο.

Αυτή τη φορά είμαστε στον χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας, στον κλάδο της ένδυσης και της βιωσιμότητας. 

Συνομιλούμε με τη Χριστιάνα Βαρδάκου και τη Μίνα Πελέκη, σύμβουλο του Enterprise Europe Network στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας.

Η πρώτη γνωριμία, η αξία της προσωπικής επαφής, το ταξίδι της επιχείρησης, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και οι αξίες της, οι υπηρεσίες που λαμβάνει από το Δίκτυο, οι δυνατότητες της χώρας να δώσει ποιοτικές πρώτες ύλες στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας: Όλα αυτά συζητήθηκαν σε ένα κλίμα ειλικρίνειας και αμεσότητας. 

Παράλληλα, η Μίνα Πελέκη εξηγεί πώς προσεγγίζει επιχειρήσεις με δυναμικό καινοτομίας και εξωστρέφειας και πώς αξιοποιεί τις δυνατότητες του Δικτύου για να τις βοηθήσει να αναπτυχθούν. 

Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο της Χριστιάνας Βαρδάκου την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.

Ακούστε το νέο επεισόδιο, εμπνευστείτε από τις δημιουργικές ιδέες των επιχειρήσεων που συναντήθηκαν με το Δίκτυο και επικοινωνήστε μαζί μας. 

 

 

Επιμέλεια παραγωγής: Παναγιώτης Φραντζής / Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ). Φωτογράφιση: Γιάννης Βουλγαράκης / ΕΚΤ. Τεχνική επιμέλεια: Γιάννης Δεσύπρης / ΕΚΤ

 

Λέξεις Κλειδιά: 
 

Τελευταία νέα